Burendag, recordeditie met 200 deelnemers.

Op vrijdag 27 mei is het in Mechelen Burendag, het moment bij uitstek om je buren tijdens een gezellige babbel bij een hapje en een drankje beter te leren kennen. Een recordaantal van 200 straten neemt deel aan de 10de editie. De buurt is een hoeksteen in onze samenleving. Hier kennen mensen elkaar, worden banden gevormd, houden we voor elkaar een oogje in het zeil.

poster Burendag
poster Burendag

Wie zich voor 14 mei inschreef, ontvangt als extraatje een Oxfam Wereldwinkel-waardebon van 25 euro plus uitnodigingen om buren warm te maken en een toffe poster om het evenement aan te kondigen.

De deelnemers kunnen nog tot 15 juni een tof filmpje van maximum 3 minuten over hun Burendag openbaar plaatsen op hun Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #burendag 2016. De drie origineelste inzendingen worden beloond met goed gevulde feestpakketten ten bedrage van respectievelijk 150, 100 en 50 euro, aan te wenden op een nog te organiseren straatfeest of een volgende Burendag.